Nu drar vi till Gröna Lund!

Jag vet att jag nyss skrev att jag ska ha blogg pause och det ska jag också men jag vill bara uppdatera lite snabbt och säga att jag & Erika sticker till Gröna lund nu!

Och vi ska in i spökhuset igen.. jag vill inte.. 
Hoppas jag inte får asma igen för senaste gången jag var där fick jag panik och jag kunde knappt andas usch jag får ont i magen jag bara tänker på det.



Men hopppas ni har en bra dag puss-puss

Kommentarer
Postat av: Hananbel

hej emma!

jag tycker att du borde sluta blogga för att du bloggar inte ens nått och det är SKIT TRÅKIGT ATT KOLLA PÅ SAMMA DÅLIG INLÄGG HELA TIDEN! ( nu drar vi till grönan):p du har typ inte bloggat i 2år*,och jag tänker inte kolla din blogg mer för att det är inte kul att hänga ditt liv osv!! förlåt att jag sa detta men har blivit trött att du inte bloggat nått.... bara gör en sak börja blogga eller sluta för evigt!!!!! (en bra tips) :O

2011-07-01 @ 21:10:21
URL: http://hannabel.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja det är klart du ser samma inlägg hela tiden de var ju det senaste jag skrev sen jag tog bloggpause och grejen med blogg pause är ju att man inte bloggar på ett tag..



Och du hade ju själv blogg pause då borde väll du också sluta blogg..(?)



Och jag tänkte faktiskt blogga lite idag men nu tänker jag inte göra bara för att du kom och gjorde mig på dåligt humör.



Men sluta läs min blogg då tönt!

2011-07-02 @ 14:22:51
URL: http://emmyse.blogg.se/

Design av: c c h i r i s . b l o g g . s e
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback