Midsommar!I dag är det midsommarafton och vi ska fira det ute på landet som de flesta göra antar jag.. Erika följer med den här gång, vi ska vara hos några bekanta där vi alltid har firat midsommar sedan jag var liten.

Det 18+ ute och solen skiner så det blir förhoppningsvis en bra midsommar!

Landet


Är på Erikas Farmors land just nu, och njuter av sommarlovet. Vi har för det mesta varit innen och kolla på Vampire diaries men idag kikade solen äntligen fram så vi har varit ute och hoppat studsmatta och njutit av solen!

Vi har varit här sen i Måndags så imorn åker vi hem tilll stan sedan åker vi mot landet igen på fredag för att fira midsommar.
Ciao!

Good morning

Vaknade redan vid klockan 9 idag, och har precis ätit upp min frukost och kollar just nu på Pretty littel liars.
Senare idag ska jag vara med Minca och hitta på nåt. Så det är så min dag ser ut hittills Puss o hej ♥

Bilder från skolavslutningenIgår var det skolavalutning vilket var mysit! Var två olika pickningar först med familjen senare med Niorna som går ut grundskolan och lämnar oss.. :( Och så fick vi betyg och sånt såklart är rätt nöjd med mina ändå!

Har inte så mycket mer att säga om gårdagen förutom att den var en toppen dag! puss och kram ♥


Sista dagen...

Hej!

Nu var ett tag sen jag uppdaterade min blogg så kände att det var på tiden.. Just nu sitter jag hemma hos Erika och gör inte så mycket för tillfället. Senare ska vi gå och klippa oss inför skolavslutningen i morgon :O Sjukt va tiden har gått fort kändes som vi nyss hade sommarlov..? Aja vi hörs pussssss! <3