With Erika

Sitter hemma hos Erika just nu, vi dunkar musik och har det mysit. Vi ska snart sätta på någon film och bara ta det lungt. Sen är det väl sov dax för jag är typ sjukt trött.. Ha en fin kväll! ♥

Summer outfit


With Erika

Hej :)

Efter skolan idag, åkte jag och Erika hem till henne för att plugga..men det blev inte riktigt så. Istället gör vi typ ingeting för båda vi är jättetrötta. Ska snart bege hemåt och när jag kommer hem ska jag typ inte heller gör någotBye! ♥

New stuffIgår var jag lite snabbt inne på H&M och hittade den här otroligt söta toppen för bara 50 spänn och sen ringen för samma pris så det var ett riktigt kap!

Ledsen för den dåliga uppdateringen men har ingen lust att blogga... fast jag kanske slänger in ett inlägg lite senare så håll utkik! ;)


SHIT I LOVE


The body shop

Jag kom nyss hem har varit på en lång promenad längsvattnet i slussen med Mamma, vi tog en fika på en mysit cafe i gamlastan också. Så har jag spenderat min fredag förmiddag. Planerna för ikväll är att gå på bio med Linnéa sedan kanske sova hos henne!

Juste köpte lite saker från the body shop också som ni ser överst i inlägget. Jag köpt lite nödvädiga grejer bara. Och sminkrådgivning vilket innebär att man blir sminkad dåra.. hade tänkt att gå ditt med Linnéa någongång :)

Ska hoppa in i duschen nu så puss o hej! ♥