Hemma hos Erika

Hej! :)

Förlåt för dålig uppdatering.. Men var som sagt på landet över helgen och har ingen internetuppkoppling där så det är anledningen till att jag inte har bloggat..

Men iallfall igår för middag kom jag hem till stan. Jag duschade och bytte om lite snabbt sen stack vi (det vill säga min familj & jag) och mötte upp min kompis Hannah och hennes familj. Så åt vi på en mysig resturang tillsammans in i stan sen vid åtta tiden så åkte vi til sergels torg och kollade på mission impossible på bio! Jag själv gillar inte action filmer så mycket men den här var faktiskt riktigt bra så den kan jag rekommendera.

Men just nu är jag hemma hos Erika och vi håller på att baka kladd-kaka sen ska vi väl sätta oss framför en film eller något är riktigt trött.. så orkar inte göra så mycket mer. Puss & kram ♥


Jag och Erika för något år sedan :)

Cup cakes

Sitter i min säng och kollar på gossip girl & har gjort det de senaste 2 timmarna typ.. Ska ta fram våra cup fina cakes och sätta på en tjej film nu! Sen gosa ner mig i sängen.

Tidigt imorn åker jag till landet så det blir inte så mycket till blogging för har inte internet på landet heller men jag kanske skriver ett inlägg från mobilen. Hoppas ni får en fin kväll allihoppa! BYE ♥





Bekännelser



Jag älskar att baka hihi, vill öppna ett eget bageri när jag blir lite äldre
Känner mig naken om jag inte har nagelack på mina naglar
• Jag är ganska blyg..
Mitt absoluta favorit land är USA
Jag älskar att sjunga

As simpel as that

As simpel as that


Home sweet home!

Hello! kom precis hem från skolan, slutade havl tolv idag riktigt skönt. Efter skolan gick jag bara hem faktiskt, jag och mamma ska baka cup cakes hihi så vi ska kila ner till affärer och köpa ingredienser snart.


Oldie..

Visar resultatet av cup cakesen senare puss så länge <3

Snabb uppdate!

Hej!

Måste ta all min tid till att plugga nu, men vill bara snabbt uppdatera om min dag. Igår sov Minca över hos mig, imorse vaknade vid klockan 10 så spelade vi Wii ett tag och tog det allmänt chill. Sen vid klockan halv två åkte hon hem.

Senare under dagen åkte jag och mötte upp Linnea i stan, vi kollade runt lite i affärer och jag fick bland annat med mig ett par nya jeans hem, visar en bilden nedan. Men nu måste jag börja med pluggandet vi hörs puss!♥ 





Bilder



























Tjo bloggläzare

Men tjaaaaa! Minca heter jag hohoho och jag är ganska cool och allmänt bäst, typ. Jaaaa, kan väl berätta lite om min otroligt roliga dag hoho.. den började med att jag vaknade upp och pluggade, så jävla bäst jag är egentligen - pluggar på en studiedag, ett riktigt bra exempel på att Minczzz rules! Sedan gick jag, the fatass alltså, och köpte pizza och en pastarätt hohohoho, det var fett jävla supergott det. Senare blev det att möta upp Emma twinsister och vi åkte till tandläkaren typ en fucking timme för tidigt, jag menar wtf? Jaja.. sånt är livet när man har en töntig kompis hohoho.. Notera att jag älskar att skriva hohoho. Väl hemma här hos Emma har vi käkat thaimat (hahaha ja jag gillar mat) och chillat galet assååååååååååååååwwwwwwwww. Mmmm, nu kollar vi på Glee men avsnittet sög?!? Haha skriver om ingenting och jag vet att ni orkar läsa för att jag är så JÄVLA INTRESSANT!!!!!!!! Snart kommer lite bilder upp från ikväll men ni får nöja er med en riktigt jävla oldie här :):):):):):))):):):):):)):):):)):):):)




God morgon!

God morgon alla!

Sov över hos Erika igår ikväll, vi vaknade för ett tag sen & vi ska snart käka frukost. Senare under dagen ska jag träffa Minca och vi ska till stan och köpa nya jeans, och sen ska vi vara hemma hos mig så får vi vad vi hittar på. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!

By the way, det var några som undrade var väskan kom ifrån som jag la upp i det här inlägget. Den kommer iallafall ifrån märket mulberry.


High score!


A nice outfit!

Nice outfit!

Sticker till Linnea

Har precis duschat och ska föna mitt hår och sen åka till Linnea. Har packat ner täckbyxor,vantar och mössa för att vi ska åka pulka, för första gången iår ska bli kul!

Men nu måste jag skynda mig puss-puss ♥

Linnea

Hejsan!

Sitter i min säng och kollar på gossip girl som vanligt.. och ska snart dra in till stan för att kolla på lite nya iphone skal med mamma, sen är planen att åka och träffa Linnea, vi får se vad vi hittar på.

 
Linnea och jag när vi var små.. ♥


Film time!

The-other-guys-poster1_large


cosy

Sitter och kollar på gossip girl & har värmt upp lite te också i väntan på att mamma ska komma hem så ska vi åka och kolla på lite inredning till mitt rum :)
Tumblr_lxhgibjn7h1qc144qo1_500_large

1370852-12-1325995561060_large

Tumblr_ly248rfxea1qc144qo1_500_large

Skulle vilja något i det här stuket typ..eller något liknade iallafall :) 

Amazing clothes













Tumblr_ly4nr20bqr1qbwiabo1_500_large









I'm back on track

Har säkert tappat alla mina läsare, under min blogg pause men jag orkar faktiskt inte bry mig.. Just nu bloggar jag bara för att det är kul!

Igår efter skolan åkte jag hem till Erika, vi höll för det mesta på med hennes nya system kamera som kom för några dagar sen & kollade på film det är lite kortfattad vad jag gjorde igår..

Tidigt imorse åkte jag hem från Erika för hon skulle vara barnvakt. Och har målat på mitt rum sen dess. Ska ta en liten pause från målandet och kolla lite på gossip girl hade jag tänkt (Y)

Senare är under dagen är planen att jag ska träffa Linnea och följa med som smak råd när hon ska shoppa!
Men jag ska hinna plugga lite idag också så får se hur det blir.


Nyss.. 

Puss o hej!♥


18 Januari

Sorry-borry för en så dålig uppdatering..
Men har haft en del läxor -.- kommer att vara upptagen de närmaste dagarna så det blir dålig uppdatering ett tag!
Puss & kram så länge <3


Hate mondays!

Hello! sitter i skolan själv haha alldeles mobbad.. I väntan på att vi ska börja.
Igår målade jag om mitt rum förresten till ljus lilla från turkost. Blev riktigt nöjd med resultatet! Men nu kom Hannabel så ska vara lite social. Puss & kram


Hahaha, jag är skit ful men aja..


Hiss eller diss?



Primeboots är väldigt inne just nu har sett jätte många gå runt i sånna. Själv tycker jag dem ser ut som ridstövlar.. Men vad säger ni Hiss eller diss?

Myskväll

Hej!

Kom på att det är Fredag trettonde idag.. men jag har inte haft någon otur idag iallafall! och hoppas jag inte får det under restan av kvällen heller.

Efter skolan stack jag hem till Erika, vi har tagit det lungt för det mesta och sen spelat lite wii. Nu ska se på film och ta det lungt fredags mys helt enkelt!



By the way, Skulle var kul om ni blogg läsare följde mig på instagram också jag heter Emmazor där.

Puss o hej ♥

Fresh

Har precis duschat, jag ska föna håret lite snabbt och sen gosa ner mig i min säng och läs ett tag mys på hög nivå!
Men ha en fortsatt trevlig kväll puss & kram <3

 


Natti

Har precis sätt klart på filmen Trollkarens lärling och ska strax bege mig till sängs.Den har veckan har gått sjukt fort det är bara två dagar kvar i skolan sen helg whioooo
Ska måla om mitt rum i helgen också ska faktiskt bli riktigt kul!

268016-12-1325631154185_large


koh phangan

Var på den Thailändska resturangen Koh phangan förra helgen med Erika. Jag la aldrig ut bilderna där ifrån så jag tänkte att jag skulle kunna göra det nu istället!























Hahaha, en av servitrisena ville vara med på bild..
















Dem sista tre bilderna är tagna med min mobil så därför är det sämre kvalite till skillnad mot dem andra bilderna..

Chill

Så fort skolan börjar har man ingen tid alls.. Har typ redan blivit skol trött -.-
Så det är anledningen till att jag inte har bloggat inte för att jag brukar uppdatera så mycket bättre annars men aja..

Har iallfall inte gjort något speciellt idag efter skolan stack jag bara hem kollade lite på gossip girl och åt mellan mål och chillade helt enkelt! Hade tänkt att forsätta med det ska sätta på en film sen sova så det är nice (Y)






God morgon!

Just nu Sitter jag och äter frukost och kollar på tv,behöver inte gå förns om 20 minuter! Så det är soft :D
Men vi hörs puss! <3



Mys!

Ska sätta på en film och mysa med familjen! med julmust och citron kladd-kaka (Y)
Här är resultatet av kakan:





Skriver inga mer inlägg ikväll så god natt! <3


Irrade runt på söder!

Träffade som sagt Erika idag,hon kom hit vid halv fem ungefär och vi satt och pratade lite och kikade runt på internet. Sen skulle vi möta upp hennes pappa för att hon skulle få pengar för mat. haha det var ingen lätt match att hitta honom.Kändes som vi gick runt i minst 2 timmar men till slut hittade vi honom! så bra lokalsinne har vi..

Vi stannade till på en thai resturang och åt lite sen stack hon vidare till en annan kompis. 
Så har min dag sett ut.. Men dagen har såklart varit rolig ändå!

Under kväll blev jag väldigt bak sugen så jag och mamma satte igång att baka en citron-kladd jag  har nyss stoppat in kakan i ugnen och väntar på att den ska bli klar! mehehe..
"Om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge"




Fredag

Haloj!

Har inte uppdatera så bra jag vet men jag har inte orkat.. (Till slut vill väl inga läsa min blogg eftersom att jag uppdaterar så dåligt men jag lovar jag ska bättra mig) Men iallafall just nu sitter jag och kollar på tv i väntan på Erika som ska komma hit om ett tag. Ehm.. ja har faktiskt inte så mycket mer att säga, kul inlägg jag vet men aja.

Puss och kram



Jag och Erika i sommras.. ♥


Med erika

Hej ♥
Har typ chillat hela morgonen framför tv sen vid klockan tre ungefär så åkte jag hem till Erika som precis har kommit hem från Thailand och dubai den lilla bajs korven. Så vi hade mycket att prata om. Ska sova över här inatt också eftersom att mina föräldrar ska vara bort hela kvällen.
Sen tänkte vi ha myskväll men film och sånt!



Men ska gå och käka nu puss puss! <3

New hair cut!



Klippt mig tidigare idag va tycks? Jag bestämmde mig för att klippt mitt hår väldigt kort som ni ser och ändrade till sne lugg!


Gossip girl

Hello!

Har precis ätit upp min frukost.. Och jag ska kocka upp lite te och sätt mig fram för gossip girl!
Tänkte inte göra så mycket idag bara chilla hemma framför gossip girl hade jag tänkt (Y) 



P.S följ gärna mig på instagram jag heter emmazor där!
Puss o hej


ten things i want to do before i die




redo of this.














&#8216;course, it&#8217;s up to everyones&#8217; unique interpretation and opinion of &#8216;perfect&#8217;.



Nyår

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering igen.. Men jag har verkligen inte haft någon blogg lust idag. Men nu kom blogg lusten tillbaka som tur är! 

Det var ju nyår igår, jag hade det jätte mysit och kul för den delen. Jag firade nyår med min kompis Hannah och hennes familij. Oftast så är vi på deras land och firar nyår men iår valde vi att fira det i stan. Vi stod och kollade på en massa olika fyrverkerier från deras terass.Sen vid två tiden tog vi en taxi hem. Kvällen blev verkligen lyckad! 

Har inte så jätte mycket mer att säga men jag tänkte avrunde det här inlägget med lite bilder från igår :D
























Det är inte så jätte bra kvalite på bilderna eftersom att jag tog bilderna med min mobil men jag hoppas att det är okej!