Dagens låt <3Plugg ...

Hej<3, jag vet att jag aldrig skriver men jag har andra saker för mig ex: Vara med kompisar och PLUGGA!!!!!!! ...
Men iallafall idag har jag varit med Sandra Vi har  gjort vofflor och vart ute och pratat om allt. Nu ska jag väll snart gå och lägga mig är ganska trött imorgon ska jag vara med Erika det ska bli myys som loke brukar säga hehe.. Men nu ska jag sova ,här får ni dagens bilder♥.


Michael

Julia

Felicia <3

Hannabella <33


Erika sötis <3

Värdens sötaste Erika ♥


Minca,Hannabella,Freja <3

Hej<3,just nu sitter jag och tittar på Ensam mamma söker på tv3 play och ska snart ringa Hannabel.
Imorgon ska minca sova över hos mig vi det ska bli jätte kul!♥.
Imorgon ska jag tillbringa dagen med Minca,freja och Hannabel <3

Med bea <3

Hej!♥, Just nu sitter jag och tittar på fotboll hoppas sverige vinner!. För ett tag sen var bea här vi har haft skit kul!,Älskar dig bea <3. Nu så ska jag väll se på desperat husfruar och sen sova, så jävla skönt att vi har studiedag på torsdag och fredag så det blir nice men jag skriver mer imorgon puss!!♥.
Älskar dig <3

Lämmna mig inte ♥ , jag älskar dig för mycket <3

Du betyder allt för mig ♥

Dagens låt <3

Grymt bra låt♥ 

God morning!

Hejsan ♥ vaknade ganska sent idag erika och jag ska väll snart äta frukost sen kanske gå ner till bryggan eller cykla runt lite vi får se. Men iallfall så alla vet så åkde vi ut till mitt land igår med erika när vi kom fram så åkde vi till farmor nästan direkt och åt lunch och fikade sen läste vi för det mesta sen åkde vi till min faster och såg på film och gossade med doms katt som jag alltid glömmer namnet på haha xD !!.
ses♥

Dagens låt <3

Dagens låt!!♥

Ska börja blogga igen..

Hejsan!♥,Jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag vet inte jag inte orkat helt enkelt. Men jag ska börjar igen nu :) ♥. Aa iallafall idag har jag varit med Hannabel och Freja vi har ätit thai mat , spelat charader, och massa annat kul men när man är med Freja och Hannabel så blir det vilt... Haha :P ♥.


Puss ♥