Frisören

Hej ♥

Jag och Erika kom precis hem från frisören. Och vi ska snart fixa oss inför Twiligt eventet! :D Jag kom till Erika tidigt imorse direkt från skolan för jag hade utvecklings samtal ifall ni undrar.

Jag har inte gjort några större förändring med mitt hår jag har klippt min lugg lite kortare för att den var lite för lång och jag har klippt topparna.
Jag bloggar
antaglingen inte mer ikväll så vi hörs imorgon Possssss!

Hemstudiedag

Kom precis hem har varit och fikat med Minca inne i stan. Bilder kommer i slutet av inlägget.

Ska snart plugga för vi hade hemstudiedag idag och då är det meningen att man ska plugga men jag har inte gjort det direkt...

Imorse vaknade jag kvart över 11 det var riktigt skönt att sova ut men inte så smart för jag ska upp typ klockan 7 imorn för att gå på utvecklings samtal gud jag kommer dö.Sen tog jag fram frukost och kollade på gossip girl medans och försökte plugga lite. Tiden bara for förbi och plötsligt var klockan 3 och jag gick och möte upp Minca och vi fikade på Waynes coffee!Minca heree

Tja! minca här. Nu sitter Emma hemma hos mig men hon ska snart dra sig hemmåt typ nu.. hoppas hon bloggar lite mer! PooossMeeee


Usel uppdatering..

Hej och förlåt för dålig uppdatering.. Det känns som att jag har skrivit det i nästan varje inlägg. Jag måste verkligen bättre min blogging.

Men grejer är den att jag har sjukt mycket läxor men nu är det ju snart höstlov och då har jag all tid i världen på mig att blogga! (Y)

Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig sen plugga lite inför ett prov i so. Så tyvär hinner jag inte blogga så mycket mer ikväll. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg imorn iaf.Puss & kram

8 oktober 2011

Hejsan!

Förlåt för en dålig uppdatering ännu en gång. Iaf idag har jag varit med Hannabel. Under den gående dagen har vi för det mesta tagit foton med min systemkamera. Förutom det har vi bara chillat hemma.

Just nu sitter jag och kollar på tv och tittar runt på facebook. Men nu ska jag gå och äta så vi får höras senare!Landet.

Imorse kom mina kära föräldrar och hämtade upp mig med bilen från Erika. För att åka ut till landet.

Ungefär klockan halv 1 var vi framme. Min dag har gått ut på att ta massa foton och steka i solen Gud så härligt med sol det känns lite som sommar igen (Y)

Jag skrev igår att det skulle komma upp en bunt med bilder på bloggen. Men jag hann aldrig göra det igår tyvär. Men jag lägger upp dem någon den här veckan det lovar jag. Annars kan ni gå in på Erikas blogg och titta på bilderna.

Här är några bilder från idag: