Bilder från landet


valborg

Hej!

Kom nyss hem från landet. Har varit där under långhelgen och inte gjort något speciellt.. Idag har jag firat valborg med släkten hos min farmor. Jag har lekt med mina småkusiner hela dagen lång så nu ska jag, sätta på en film och ta det lungt resten av kvällen. 

Puss-puss ♥

 Sunny sundayÅh.. jag ska verkligen njuta av de få timmarna jag har kvar i frihet, innan man ska tillbaka till skolan och få läxor och stress hängandes på axlarna..  Men nu ska jag vara lite mer possitiv! Jag har nyss ätit middag och nu ska jag och mamma ut på en promenad,Sen ska jag duscha och sätta mig framför Pretty littel liars (Y)

Ciao!


Lovely

Lovely

GårdagenGood morningSitter i min soffa med minca och myser. Vi vaknade för ett tag sen och har nyss ätit frukost.. Men hon ska snart bege sig hemåt :( När minca har åkt ska jag och mamma åka in till stan och köpa en ny topp till mig, sedan åka ut till landet!


Oh snap

Hej! Minca är i farten igen! Jag tycker inte min kära vän Emma uppdaterar er så bra så hade tänkt att hjälpa henne lite på traven, guuuud vilken gööööllig vän asså. Sanslöst. MEN, dag har vi ätit lite go glass ganska nära mig, sen drog vi oss mot Emma och har tagit lite piiiicsss. Och käkat sushi (y) Ja. Så har vår dag sett ut. Vet ni vad? DET ÄR PÅSK-FREAKING-LOOOOOV! Lycka. Glädje. Och brutalt många andra glada ord. Nä, fyfan vad härligt. Puss på eeer!!!! Här kommer goa bilder vettni. / The coolest girl you don't know (mincsss)
HelloSitter i min säng och kollar på pretty littel liars, vilket jag gjort sen jag kom hem typ.. socialt? inte direkt hehe.
I morgon är det sista dagen i skolan sen är det lov så himla skönt, jag börjar verkligen bli skol trött. Ska spendera mitt lov på landet så hoppas på sol och värme.

 Men ska hoppa in i duschen nu, hejdå ♥