Onsdag

Hejsan!

Tänkte blogga lite för eran skull, jag känner att det var ett tag sen hehee..
Sitter iaf hemma hos Erika just nu med datorn i knät och surfar lite på internet medans hon pluggar.
Sover över också över hos henne inatt.

Anledningen till att jag inte uppdaterat så bra är att jag inte haft någon större lust, jag har funderat på att ta bort bloggen några gånger. Men ibland får jag plötsligt tillbaka blogg lusten så jag har nog kvar den fast skriver bara lite ibland.. för att det är kul!  

Fast ska försöka uppdatera lite varje dag nu när jag ändå inte har några läxor så har jag tid över (Y)
men om jag har blogg lust dåra..Men vi hörs Puss och kram!

Prao på dagis

Hej!

Jag låter rubriken tala.

Vi har rast nu på dagiset medans barnen sover. Så vi sprang vi upp till Erika för det ligger ju typ en minut bort från dagiset. Och Klockan kvart över 1 ska vi vara tillbaka på dagiset.

Det är sista dagen på dagiset idag snyft.. Sen ska vi återgå till skolan igen -.-
när vi har slutat för dagen så ska jag och Erika vara barnvakt så det blir mycket barn den här veckan!Vi hörs Puss-Puss!

Hjälp Hugo!Lilla Hugo lider av en mycket allvarlig hudsjukdom som innebär att han tappar hud. Speciellt när han leker precis som vilket barn som helts. Hugo kan inte leva normalt som alla andra barn kan.. Han kan inte ens leka med en nyckelknippa till exempel utan att få sår på fingrarna.

Sjukdomen heter EB och det kan inte botas i Sverige. Det finns vård i USA och föräldrarna hoppas att via massmedia ge Hugo och andra barn med samma sjukdom kunna få kontakt med dem i USA och kanske kunna rädda livet på Hugo.

Det står mer om det här

SPRID DET HÄR VIDARE PÅ FACEBOOK ELLER OM DU HAR BLOGG SKRIV DÄR OCKSÅ!

Halloween!