Gestblågg

Helu! The one and only minczzz is back on ttttrack! Wassup foes? Chillar? Bakis? Är det fiesta varje dag som gäller nu under lovet? Yeyeyeye. Jafan. Nu ska jag och Emma röra oss hem till henne från stan och vi ska bakaaaa ffs!! Bakning ftw!! Haha har inte bakat på ett år typ, good luck to me :)


Sportlov!Gud så härligt med lov, jag blir alldeles sprallig i kroppen när jag tänker på det! Jag har inga speciella planer inför sportlovet jag ska bara vara med kompisar och umgås med min familj.

Vi skulle ha åkt ut till landet idag men det sket sig så istället sitter jag här för mig själv och kollar på gossip girl i mitt rum standard! Men ha en fin dag ajöss :)


Grattis!

Vill bara säga grattis till min kompis Erika som fyller femton år idag, hoppas att får en toppen dag!
Congrats snygging! Love u ♥

image description

 


aiment la mode

aiment la mode

 


fantastique
Study..Just nu sitter jag och äter en fett semla och kollar på gossip girl i mitt rum, tycker att jag förtjänar det eftersom att jag har pluggat sedan klockan 10 imorse..

Har satt på ett bad och ska tända ljus och lägga mig och bara ta det lungt ett tag,sedan återgå till att plugga igen.. Ciao!


Dagens outfit


SundayJag och Erika har precis ätit frukost och just nu sitter vi kollar på film.. hon sov över hos mig igår som ni kanske förstår.

Planen för dagen är att ta det lungt för det mesta vi ska baka cupcakes och se på melodifesivalen som vi missade igår eftersom att vi gick på bio igår kväll. Vi såg en gång i phuket som faktiskt var riktigt bra!

In my dreams..

In my dreams..


2 februari

Hej bloggen♥

Efter skolan så gick jag och minca, till ett mysit cafe och drack varm chocklad, pratade lite. Sen åkte vi vidare hem till mig och kollade på gossip girl, åt thai mat och skrattade en del hahaa hade det väldigt kul iallafall!

Hon åkte hem vid halv åtte ungefär och sen dess har jag kolla på tv och tagit det lungt.
Men ska snart bege mig till sängs börjar jätte tidigt imorn så aa..

Puss & kram <3